Kerkdienst op zondag en hoogtij dagen

Kinderkerstfeest Shalom in Angerlo

Shalom, dat betekent vrede, heelheid en rust. Een oud woord dat alles te maken heeft met kerst.

In de kinderkerstviering op 24 december, 19.00 uur in de Galluskerk in Angerlo gaan we dit met elkaar vieren. We zingen en luisteren naar wat deze shalom met het kerstverhaal te maken heeft. We zoeken naar wat dat voor jou kan betekenen.

Kom jij ook? Dan werken we met elkaar aan vrede, en laten ‘deze ene keer het lichtje nooit meer doven’.

Bij dit kerstfeest is iedereen welkom! De viering duurt ongeveer 3 kwartier, we sluiten af met warme chocolademelk met iets lekkers.

Iedere zondag is er om 10.00 uur een eredienst in één van beide kerkgebouwen.
Van mei tot en met oktober is dat wekelijks in de Martinikerk, m.u.v. de laatste zondag van de maand; dan is de eredienst in de Galluskerk.
Van november tot en met april draaien we dat om en vieren we wekelijks in de Galluskerk, m.u.v. de eerste zondag van de maand; dan is de eredienst in de Martinikerk.

Voor andere vieringen dan op zondag geldt over het algemeen:
De Kerstnachtviering en de vieringen op eerste Kerstdag en eerste Paasdag zijn in de Martinikerk.
Vieringen op Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille zaterdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen zijn in de Galluskerk.

Voor specifieke informatie per viering kunt u terecht in de agenda. Klik op de viering om details te zien.

(Praktische) informatie betreffende de kerkdiensten: