Vier je verjaardag in de kerk

Dit is een gezamenlijke activiteit van het Diaconaat en het Pastoraat.

IN DE GLORIA

U bent jarig geweest en daarom nodigen wij u van harte uit voor ‘Vier je verjaardag in de kerk!’ Zo luidde de uitnodiging voor dit nieuwe initiatief, waarover we u al eerder geïnformeerd hebben in Maanlicht en Lichtpunt. Hiermee zetten we u, die 80 jaar of ouder bent geworden, graag feestelijk in het zonnetje.

Ontmoeting en inspiratie

U hoeft daar niets anders voor te doen dan te laten weten dat u komt. En bovendien kunnt u ook nog eens iemand meenemen. . Ons Vier-je-verjaardag-in-de-kerk-team vindt het leuk om u, jarige Jobjes en Jacobaatjes te onthalen op een feestelijke middag met een aangeklede koffie & thee en een hapje & drankje. Kortom, een gezellige en smakelijke ontmoetingsmiddag met elkaar.

U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging. De datum staat in de verjaardagskaart vermeld.

De feestjes vieren we in de regel op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur in de Wehmerhof in Angerlo of in de  ‘Aandachtschenkerij’ van de Martinikerk in Doesburg.

Wat betreft vervoer: Op onze kosten mag u de Plusbus hierover benaderen en reserveren. En lukt het niet vervoer te regelen dan komen we u met alle liefde ophalen. Laat dat geen belemmering zijn!

Ontmoeting en Bezinning

Na twee mooie ontmoetingen, hebben wij vanwege de Corona, helaas moeten stoppen met deze vieringen. Wij beseffen dat deze ontmoetingen erg belangrijk voor u zijn en willen proberen deze, zodra het mogelijk is, in kleine vorm weer te starten. Dit zal dan plaatsvinden in het koor van de Martinikerk op gepaste afstand.

Info: Jannie Boesveld: tel. 0313-475693, e-mail jannieboesband@gmail.com,